Tim_VolendamMusic-411x200-2Vanaf 5 april presenteert Tim Douwsma het derde seizoen van het dansprogramma AVRO Junior Dance. De zanger was eerder dit jaar al bij de omroep te zien als vakjurylid tijdens de finales van het AVRO Junior Songfestival. Tim: “Ik ben ontzettend blij met deze kans en kijk er naar uit om alle danstalenten met open armen te ontvangen. Ik heb er zin in!”

Over Tim Douwsma

Tim studeerde aan de theateropleiding in Groningen, waar hij zijn liefde voor muziek en theater ontdekte. Na zijn deelname aan het SBS programma ‘So You Wanna Be a Popstar’, waar hij als vijfde eindigt, sleept Tim een platencontract binnen en brengt hij zijn eerste single “Wil Je Bij Mij Blijven Slapen” uit. In 2010 wordt Tim presentator bij Sterren.nl en presenteert hij voor de TROS het kinderprogramma Karaoke Kids.

AVRO Junior Dance 2014
In het zaterdagavond programma voor het hele gezin tonen dansers, in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar, als solisten, duo’s of groepjes van maximaal drie personen hun ‘moves’ aan het publiek gedurende acht weken. Van hip-hop tot klassiek of van streetdance tot Latin, alle dansvormen zijn toegestaan. Op zaterdag 24 mei pakken de zes overgebleven dance-acts uit met verrassende optredens in verschillende stijlen tijdens de spannende live-finale. Dit is het eindresultaat van de wekenlange intensieve begeleiding van de coaches Shaker, Ingrid Jansen en Anna-Alicia Sklias.

Bron, Volendam Music BV