Gordon en Rene

MVL Productions verzorgt voor diverse prominente artiesten en bands geluid. Platenmaatschappijen maken gebruik van onze kennis door uitvoering van promotiewerkzaamheden, ook wel instore’s genoemd. MVL verzorgt voor vele bekende en aanstormende artiesten geluid in o.a. Media Markt, Free Record shop en Music Store. Tijdens deze instore kunnen fans met hun idool op de foto en worden er handtekeningen uitgedeeld. Een soort van mini optreden ter promotie van een nieuwe single of album.

Henk Damen

Om tot een optimale samenwerking te komen werkt elke artiest met een vaste technicus. Onze technicus kent de act dan ook door en door, waarmee de act naar een nog hoger niveau gebracht kan worden. Een intensieve samenwerking voor jaren is hierbij de missie.
Si_CompactDe apparatuur cases ook wel “tape-Racken” genoemd, zijn voorzien van voldoende apparatuur om een optreden tot in de perfectie te kunnen verzorgen. De racken worden samengesteld met alle benodigde apparatuur die een betreffende artiest nodig heeft, hiermee is elk rack dus eigenlijk persoonlijk geworden. Standaard zijn de tape-racken voorzien van een Soundcraft mengtafel, Shure microfoons, Lexicon en BSS compressors.

Het zaalgeluid, als professionele term beter bekend als Front of house (FOH) is van het duitse merk d&b Audiotechnik en kan samengseteld worden uit: C4, C6, C7, of Q7 systemen. de monitoring wordt uitgevoerd met in-ear systemen van Shure of Sennheiser, Podium monitors zijn tevens ook van het merk d&b Audiotechnik, dan wel de Max 12 (ook wel minimax genoemd) of Max 15.

Fantasticos

Tim Douwsma en Monique Smit