Alvast van Harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

mistic small

De mooiste dag van je leven zeggen vele. In ieder geval is je trouwdag een dag om nooit te vergeten!Een trouwfeest is speciaal en dat geld ook voor onze toonaangevende shows. Ons streven is om voor elk bruiloftsfeest een passende en creatieve muzikale aanvulling te crieëren. Onze shows kenmerken zich door enorme flexibiliteit. Groot, klein, chique of helemaal disco.

Wij behoren tot een van de meeste professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Gezien de jarenlange ervaring zijn wij flexibele en kunnen we snel inspelen op de wensen van het publiek en de sfeer van de avond. Hiervoor werken wij met doorgewinterde dj’s/gastheren geheel gekleed in pak met 10 tallen jaren muziek ervaring, wij praten liever over entertainers, presentators, vakmensen i.p.v. “dj’s”. Daarnaast maken wij het beeld compleet door beleving in de shows te brengen, uw lokatie veranderd in een echte

mis small

trouwsfeer waarbij de elementen van de lokatie herkenbaar worden terug gebracht.Irritante knipperende licht effecten en grote zware lichtbruggen komt u hierbij dan ook niet tegen. Deze shows zijn een beleving voor het oog, oor, en smaak! Het bruidspaar heeft vooraf een gesprek in dit gesprek komen onder andere de thema kleuren naar bod, en juist die verwerken wij in het droomfeest van uw mooiste dag.

 

 

Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met onze partner Wedding DJ https://www.weddingdj.nl