is meer dan alleen een frequentie, geluid is een beleving!

 

d&b logo

Geluidstechniek is een Kunstvorm die gebruik maakt van Klanken, gerangschikt in een bepaalde tijdsduur. Om geluid te maken wordt gebruikgemaakt van de elementen toonhoogte, ritme, geluidssterkte (dynamiek) en klankkleur, maar soms ook stilte!

MVL Productions maakt voor geluid o.a. gebruik van het merk d&b Audiotechnik . d&b audiotechnik is een begrip van duitse degelijkheid, opgericht in 1981 door Jurgen Daubert en Rolf Belz. De geluidsystemen van d&b audiotechnik kenmerken zich om de meer dan uitstekende klank en formidabele geluidsdruk. Mede door deze systemen gekoppeld met de nodige kennis van geluid is MVL Productions in staat om projecten optimaal van hoogwaardig gecontroleerd geluid te voorzien.

MVL beschikt over verschillende type speakers die door onze vakundige medewerkers worden aangesloten en bediend. Voor elk project is er voldoende kennis in huis om een juiste samenstelling te maken. Het gaat namelijk niet om de hoeveelheid speakers maar om het bereik van een speaker. Alle d&b Audiotechnik systemen worden aangestuurd met D6 en D12 versterkers. Deze versterkers zijn voorzien van de meest recente software, de D12 en de D6 verstreker heeft van alle d&b speakers de juiste instellingen aan boord.

Onze geluidsytemen worden ingezet voor congressen, bedrijfsfeesten, artiesten, disco, concerten en theaters. het meest kritische oor zal hiervan onder indruk zijn.