Beurzen & Symposium

Een totaalpakket voor uw Beurs, congres of symposium!

Voor congressen en symposia biedt MVL Productions een totaalpakket aan faciliteiten. Wij leveren dus niet alleen de techniek, maar bieden u de mogelijkheid om samen met ons een event neer te zetten dat geheel aansluit bij uw wensen en eisen. Wij begeleiden en ondersteunen uw congres of symposium vanaf het eerste idee tot en met de uitvoering.

Met een passende “look & feel” zet u de juiste sfeer neer, niet alleen voor uw publiek, maar ook zeker voor uw sprekers. Wat is er niet mooier voor een spreker dan te presenteren in een sfeervolle setting of zelfs in de huisstijl-kleuren van zijn of haar eigen bedrijf?!

Uiteraard zorgen wij er voor dat de presentatie helder en goed zichtbaar is en het geluid duidelijk verstaanbaar. Ook de vormgeving en content van de presentaties kunt u gerust aan ons overlaten. Zo bent u zeker van een sfeervol, verzorgd en functioneel geheel.

U staat er dus nooit alleen voor maar krijgt 100% onder-steuning door professionals op het gebied van organisatie en techniek.