Digitaal heeft de toekomst, zeker als deze een geluid heeft als de Souncraft SI Compact 16. Digitaal werken met een analoog gevoel!

De nieuwe Soundcraft SI Compact 16, misschien wel de nieuwste standaard tape-act tafel van Nederland. Je mixrack wordt nu wel heel erg klein. Deze tafel heeft aan boord: 4 x Lexicon Galm, Compressor, Gate, 32 bands EQ op maar liefst 16 Chanels. 14 x aux, en een full Touch screen display. 19″ formaat en een stroomverbruik van maximaal 40 watt. Zowel analoog als digitaal uit te sturen. Motor faders van het topmerk ALPS, ook de pre amps zijn van hoge kwaliteit deze komen uit de veel duurdere V1 serie.

Soundcraft heeft nu een tafel gemaakt die de oude historie van de K1 waarmee het ooit marktleider was in de tape act wereld weer volledig onder controle. De tafel is klaar voor de toekomst, en een software update maakt deze tafel zo goed dat de er ver vooruit in de toekomst gekeken kan worden.

MVL Productions is Soundcraft dealer en heeft inmiddels al aan diverse geluidsbedrijven deze tafel geleverd. Wij komen u graag overtuigen van dit prachtig stukje techniek. Neem contact op met MVL Productions en wij maken voor u een offerte op maat.

Ook kunnen wij uw technisch mensen aanmelden voor een informatiedag bij de importeur. Goed materiaal hoeft niet altijd duur te zijn, zeker niet als je kijkt wat er aan randapparatuur niet meer nodig is.

Wij kunnen u de Soundcraft SI Compact 16 leveren voor € 3250,00 Excl BTW.