Installatie

MVL Productions heeft bij cafe de Tijd in Deurne (Zeilberg) het geluidssysteem onder handen genomen. Frank (Directeur) was gedeeltelijk tevreden over zijn geluid. Maikel (MVL Productions) heeft samen met Frank naar een passende oplossing gezocht. In het cafe gedeelte was al een systeem van DAP Audio toegepast. Deze is uitgebreid met nieuwe DAP Audio 18″ subkasten. ook zijn de DAP RX 10 Topkasten opnieuw afgesteld en is diverse bekabeling vernieuwd.

Frank is erg tevreden over het resultaat, en MVL is trots te melden dat er weer een tevreden klant geholpen is.

 

De geseldonk in Helmond heeft gekozen voor een nieuw geluidsyteem. MVL installeerde hier een d&b Audiotechnik C7 systeem. Dit systeem bestaat uit 4 x d&b C7 subkasten en twee d&B C7 topkasten, welk worden aangestuurd met 2 x d&b P1200A versterkers. De verwachting van de klant was hoog gezien het veelzijdig gebruik van de lokatie. Na enkele demo’s was eigenaar Wijnant van Dijk overtuigd dat d&b de beste keuze voor zijn bedrijf is.

 

JVDH Music uit Eindhoven heeft gekozen voor een d&b C6 geluidssyteem. Jheron van der Heijden is niet alleen directeur maar ook een bekende, Tekstschrijver, Muzikant, zanger, en producer. MVL Productions werd benaderd voor het aanschaffen van een geluidsset. Voor MVL was dit een uitdaging. Om Jheron te overtuigen van de door ons gemaakte keuze heeft MVL een demo op lokatie ingezet. Diverse systemen zijn besproken, maar de keuze na de demo was duidelijk, en er werd gekozen voor d&b Audiotechnik.

We vroegen Jheron na een maand of hij tevreden was: “dit is het beste wat ik heb kunnen doen, ik krijg hierdoor meer klanten” “Ook ben ik erg blij met het advies wat ik gekregen heb, ik ben graag klant bij MVL” Uiteraard bedanken wij JVDH Music voor het vertrouwen in onze organisatie.

JHVH Music heeft een d&b C6 systeem aangeschaft, bestaande uit: 2 x C6 Topkast 2 x C7 Subkast en 2 x P1200A met C6 / C7 module.